Carport med förråd CFP11 – 4,5 x 8,4m

Väggblock i fullängd inklusive syll, hammarband och stomreglar. 45 x 145mm stomme. 22 mm liggande grundmålad panel. Takstolar och gavelspetsar färdiga med vindduk, panel.

Knutbrädor, foder och löst levererad panel för komplett igenbyggnad av taksprång. Levereras grundmålat.

Gediget yttertak som standard med råspontluckor, underlagspapp, läkt och betongpannor. Komplett med takavvattning, vindskivor, fotbrädor och plåtdetaljer.

Vi har fler alternativ för taksatser, se vår sida för övriga tillval här.

145 mm isolering i vägg plus möjlighet till 45 mm ytterligare via installationskikt på insidan (totalt 190 mm isolering). 290 mm isolering i tak. Åldersbeständig plast samt glespanel till taket ingår. Allt för en förberedd installation av invändigt ytskikt.

300 mm kantblock och 200 mm S80 isolering, armeringsnät, armeringsjärn, distanser, plåtspik samt inkörningsjärn ingår. Komplett grund exklusive betong och grävarbeten.

Fullisolerad 10 x 21 ytterdörr. Vi har fler alternativ på dörrar, se vår sida för övriga tillval här.

Vi erbjuder montage och stomresning av din byggnad inom Östergötland och Sörmland. Innefattar montering av ytterväggar, takstolar samt gavelspetsar.

Vi erbjuder även totalentreprenad – prata med oss för offert inom Östergötland och Sörmland.

Självklart ingår monteringsdetaljer i respektive sats. Såsom byggvinklar, skruv, spik, nubb, sylltäting och mögelstopp.

Vi har väldigt fördelaktiga priser på frakter, klicka nedan om du vill ha offert på fraktkostnad för din byggnad.

Vid köp av komplett garage med tillvalen taksats, grundsats, isoleringssats och dörr-/fönstersats så bjuder vi på fraktkostnaden inom svealand och götaland (ej norrland).

Fri frakt gäller även om du inte köper montage / stomresning.

Frakt sker med 24m bil och släp. Kunden ansvarar för lossning av material samt väg fram. Vanligtvis levereras tillvalen med kranbil och lossar sig själv. 

Vår leveranstid är 2 till 8 veckor från beställning.

Ladda ner ritning

BEGÄR OFFERT PÅ DENNA BYGGNAD

Fyll i uppgifterna nedan och markera de tillval du önskar.

Offerten är givetvis förutsättningslös och detta är inte en beställning. När vi får din förfrågan går vi igenom den och kontaktar dig inom 24 timmar för en diskussion om hur vi kan göra ditt byggprojekt så enkelt och bra som möjligt.